Pokročilé funkce pro vaření:

Představte si spotřebič, který vám může zjistit, kdy je jídlo hotové, a samostatně regulovat teplotu vaření tak, aby se všechny ingredience dokonale propojily. Bosch, Siemens a Gaggenau nabízejí řadu pokročilých funkcí, které umožňují přesné a profesionální vaření i nezkušeným kuchařům. Například funkce senzorového vaření monitoruje teplotu jídla a automaticky upravuje nastavení vaření, aby byly vždy zajištěny perfektní výsledky. Díky těmto funkcím si můžete být jisti, že vaše pokrmy budou vždy dokonale připravené.

Automatizované pečení:

Kdo by nechtěl mít možnost připravit chutné pečivo s minimálním úsilím? S kuchyňskými spotřebiči Bosch, Siemens a Gaggenau se pečení stává hračkou. Díky automatizovaným funkcím a programům na pečení můžete snadno připravit domácí chléb, buchty nebo koláče. Spotřebiče vám poskytnou přesné instrukce a automaticky nastaví optimální teplotu a čas pečení. Nové trouby mají navíc funkci, monitorování jídla při pečení tzv. Optibake, kdy senzor převzatý z auto motive odvětví Bosch, zjišťuje vlhkost vzduchu v troubě a podle toho dokáže poznat, kdy je vaše pečivo nebo třeba bábovka dokonale upečené.

Příprava pokrmů:

Kromě vaření a pečení vám kuchyňské spotřebiče Bosch, Siemens a Gaggenau nabízejí širokou škálu programů na přípravu různých druhů pokrmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o grilování, dušení nebo dokonce vaření pod tlakem, tyto spotřebiče mají funkce, které vám umožní snadno a rychle připravit rozmanitá jídla. Například program na grilování vám umožní dosáhnout dokonalého způsobu grilování bez nutnosti stát venku u grilu. Díky přesnému nastavení teploty a času se vaše maso, ryby nebo zelenina upraví přesně podle vašich preferencí.

Vyšší a širší vestavné chladničky:

Nejen vaření a pečení se vyvíjí, ale také chladničky. Siemens přicházejí s vestavnými chladničkami, které mají vyšší a širší design, poskytující vám více prostoru pro uložení potravin. To je skvělé pro rodiny nebo ty, kteří rádi nakupují ve velkém množství. Navíc tyto chladničky nabízejí pokročilé technologie, které udržují potraviny déle čerstvé. Chladicí zóny s optimální teplotou pro ovoce a zeleninu pomáhají udržet jejich čerstvost a chuť. Můžete si také nastavit různé teploty pro jednotlivé zóny chladničky, což vám umožní ideálně skladovat různé druhy potravin.

Připojení pomocí wifi k chytrému domovu:

V dnešní době, kdy jsme stále více propojeni s technologií, je připojení kuchyňských spotřebičů pomocí wifi k chytrému domovu další zajímavou inovací. Bosch, Siemens a Gaggenau vám umožňují připojit své spotřebiče k síti wifi a ovládat je pomocí mobilní aplikace. Toto připojení vám dává možnost ovládat a monitorovat své spotřebiče z libovolného místa. Předehřát troubu na přesnou teplotu předtím, než se vrátíte domů, zkontrolovat stav vašeho jídla v troubě nebo upravit nastavení pračky při práci na dálku – to všechno je možné díky připojení pomocí wifi a konektivitou spotřebičů Bosch a Siemens přes mobilní aplikaci. Tato funkce přináší maximální flexibilitu a pohodlí při přípravě jídel a správě spotřebičů.