Pokud se chystáte pořídit si novou kuchyň, máte tři možnosti: vybrat si ji ve velkém obchodním domě, u místního truhláře nebo v kuchyňském studiu. V tomto článku si vysvětlíme, proč je lepší vybrat si kuchyň v kuchyňském studiu.

Výhody kuchyňských studií oproti velkým obchodním domům

Kuchyňská studia nabízejí řadu výhod oproti velkým obchodním domům. Mezi ty nejdůležitější patří:

Kvalita nábytku

Kuchyňský nábytek v kuchyňských studiích je vyráběn z kvalitních materiálů a je zpracován s důrazem na detail. Navíc jsou kuchyně v kuchyňských studiích navrženy tak, aby byly funkční a praktické.

Profesionální přístup

V kuchyňských studiích pracují odborníci, kteří vám pomohou vybrat kuchyň, která bude vyhovovat vašim potřebám a požadavkům. Poradí vám s dispozičním řešením kuchyně, s výběrem materiálů a spotřebičů a také s celkovým designem kuchyně.

Vychytávky

V kuchyňském studiu najdete spousty vychytávek do kuchyně a díky osobnímu přístupu a školenému personálu vám prodejce dokáže nabídnout řešení přímo pro vás. Potřebujete v kuchyni místo na práci nebo velký rozkládací stůl. Stačí se o tom zmínit a designer vám s výběrem poradí.

Výhody kuchyňských studií oproti malým výrobcům

Kromě výhod oproti velkým obchodním domům mají kuchyňská studia i některé výhody oproti malým výrobcům. Mezi ty nejdůležitější patří:

Vzorkové kuchyně

V kuchyňských studiích si můžete prohlédnout vzorové kuchyně, které vám pomohou představit si, jak by vaše kuchyň mohla vypadat. Zároveň uvidíte jak práce daného kuchyňského studia vypadá. Osaháte si kvalitu a budete se moct rozhodnout o tom, zda se vám kuchyně od daného výrobce líbí. 

Široký výběr kuchyní

Kuchyňská studia nabízejí široký výběr kuchyní v různých stylech a cenových kategoriích.

Záruka

Na kuchyně v kuchyňských studiích je poskytnuta záruka. Zároveň kuchyňské studio poskytuje záruky na kování, nábytek i na spotřebiče a doplňky.

Kvalifikovaný personál

V kuchyňských studiích pracují školení designéři, kteří podstupují různá školení a vzdělávání ohledně ergonomie práce v kuchyni, designových trendů, moderních spotřebičů a mnoho dalšího.

Závěr

Pokud se chystáte pořídit si novou kuchyň, doporučujeme vám vybrat si ji v kuchyňském studiu. Kuchyně z kuchyňského studia je zárukou kvality, funkčnosti a designu.